Formsäkra solskydd för ett modernt hem.

StyRa® ger inte bara skydd mot solen. Genom att skräddarsy varje solskydd efter ditt hem, hjälper vi dig att skapa just den karaktär och känsla som du vill att ditt hem ska utstråla. Genom svensk tillverkning och vår osvikliga kärlek till vackra och praktiska detaljer, håller våra solskydd länge på mer än ett sätt. 

En kvalité som både syns och känns

Du ser det med blotta ögat och ännu mer känner det med dina händer – StyRa® Solskydd har en kvalité som håller hela vägen. Från omsorgsfulla materialval, via noggrann svensk tillverkning till hantverksmässig installation är StyRa® ett säkert val i alla väder. 

Sov gott i höst

Njut av en god natts sömn med hjälp av rätt gardiner. Med flera dekorativa lösningar för mörkläggning skapar vi de bästa förutsättningarna för en bra sömn!

Till Rullgardiner
Till Duettegardiner

inomhus

Ta kontroll över solljuset och låt snygga gardiner skapa ditt hem. Med våra invändiga solskydd får du glädje och funktion året om. Med mångsidiga solskydd för alla stilar och rum behöver du aldrig mer oroa dig över design eller funktion. Vi har allt i vårt sortiment. 

Till solskydd inomhus

utomhus

Utvändiga solskydd i nyanserad form och design för så väl den lilla stugan som nybyggda villan. Smarta, klassiska och designade för ditt hus, våra utvändiga solskydd är så mycket mer än bara markiser.

Till solskydd utomhus