Alkstrand Markis & Persienn AB

Kontakt

  • Kurödsvägen 11
  • 451 55 Uddevalla
Boka hembesök
Alkstrand Markis & Persienn AB bild

Välkommen till Alkstrand Markis & Persienn AB

Vi är stolta över att vara en del av StyRa®-familjen och erbjuda dig det bästa inom solskyddslösningar. Med vårt snygga utbud med allt från markiser och rullgardiner till persienner och hängande gardiner skräddarsyr vi lösningar som passar dina unika behov och önskemål.

Som en del av StyRa®-familjen är vi dedikerade att leverera högkvalitativa produkter som är tillverkade lokalt i Sverige, specifikt anpassade för den svenska marknaden. Genom att välja StyRa® väljer du inte bara produkter av högsta kvalitet, utan du stödjer även den svenska industrin och bidrar till en hållbar utveckling.

Kontakta oss för att få personlig rådgivning och möjlighet att titta på produkterna. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa ett mer bekvämt och behagligt hem eller företag.

Få personlig rådgivning direkt hos dig.

Hos oss på Alkstrand Markis & Persienn AB strävar vi efter att göra solskyddsprocessen så enkel och bekväm som möjligt för dig. Därför kan du nu enkelt boka in en kostnadsfri rådgivning på plats hos dig. Välj den tid och dag som passar dig bäst, så kommer en av våra erfarna säljare att komma ut till dig för att diskutera dina behov och visa vårt sortiment av StyRa®-produkter.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig att skapa det perfekta solskyddet för ditt hem!

Boka hembesök