• Produktinspiration
  • Utomhus

Därför ska du ha motoriserade markiser

Alla som säljer markiser säger det – ”Du måste ha motoriserade markiser. Man köper inget annat idag! ” Och ja det stämmer, 8 av 10 svenskar köper idag markiser som är motoriserade. Det är lite dyrare vilket kan göra att du drar dig för det, men vi lovar att det är en investering som du kommer få ut väldigt mycket av framöver. Så ja, det är värt att investera i en motoriserad markis. Och nu ska vi berätta varför!

Motoriserade markiser

Flera fördelar med motoriserade markiser

Bekvämt & Enkelt

Som vi redan nämnt så motoriserar 8 av 10 svenskar sina markiser. Och vi vet av erfarenhet att motoriserade markiser används avsevärt mycket mer än en markis som regleras med band eller vev. Varför? Jo för att det helt enkelt är så enkelt. Du slipper jobbet med att dra ut och in dina markiser då motorn gör allt jobb åt dig. Det enda du behöver göra är att trycka på en knapp. Och ibland behöver du inte ens det. Väljer du att låta vinden och solen styra dina motoriserade markiser behöver du inte göra någonting. Markisen körs då ut och in beroende på hur vädret är. Bekvämare än så kan det knappast bli!

Lång hållbarhet

En motoriserad markis håller också betydligt längre än en markis som regleras på annat vis. Motorn rullar in duken på ett skonsamt sätt och håller alltid markisduken i utsträckt läge. Detta gör att duken slits på ett hållbart & väldigt långsamt sätt. Väljer du att automatisera markiserna så kör som sagt motorn också in markisen om det blåser för mycket vilket medför att markisen inte kan utsättas för kraftig vind och blåsa sönder.

Simulera din närvaro

Väljer du en radiomotor i din markis kan du styra markisen från din smartphone, padda och laptop vart i världen du än befinner dig, så länge du har en internetuppkoppling. Detta är ett utmärkt sätt att hålla tjuvar borta på genom att du simulerar din närvaro.

Markis med motor

Det svenska vädret går inte att lita på – med sol, regn och blåst om vartannat – så motorisera därför din markis för ett enklare och bekvämare liv. Ligg kvar på solstolen eller i soffan och låt motorn göra jobbet åt dig med en enkel knapptryckning.

Fortfarande inte övertygad? Klicka här för att hitta en butik nära dig där du kan få mer information om varför du bör investera i motoriserade markiser.