• Inspiration
  • Produktinspiration
  • Utomhus

Förläng sommaren med en Terrassmarkis

Sommaren är oftast inte så lång i Sverige men med några enkla medel som en Terrassmarkis med tillbehör kan du förlänga den en bra bit inpå hösten. Temperaturerna kanske inte är med oss och solen står inte som högst eller värmer som under sommaren, men på terrassen är det fortfarande sommarkänslan som infinner sig under markisen.

Terrassmarkis DUO
StyRa Terrassmarkis DUO.

LED-belysning i markisen

Du vet väl om att du kan använda markisen fast att solen inte lyser? Det är det perfekta sättet att skapa mysstämning när mörkret börjar krypa på. Med LED-belysning i markisens armar får du också ett mysigt ljussken över loungehörnan eller sittgruppen när markisen är ute. LED-belysning till din markis går att välja till nästan alla våra terrassmodeller.

Terrassmarkis T420
StyRa T420 med LED-belysning i armarna.
Terrassmarkis T720
StyRa T720 med LED-belysning.

Värmelampor från Solamagic

Om temperaturerna börjar sjunka och du fortfarande vill njuta av din terrass är en värmelampa den perfekta lösningen. Placera värmelampan/lamporna precis vart du vill på väggen eller på medföljande stativ och njut av många fler trevliga och mysiga stunder med familj och vänner. Lamporna är effektiva och miljövänliga och i riktigt snygg design. Här kan du läsa mer om våra värmelampor.

Solamagic värmelampa
Bild: Solamagic

Solamagic värmelampor
Bild: Solamagic

En perfekt sensommarkväll

Till kräftskivan i slutet på Augusti är Terrassmarkisen precis det du behöver. Duka upp ute och njut av sensommaren. Med tillbehören ovan får du en perfekt kväll långt inpå småtimmarna!

StyRa Terrassmarkis T420
StyRa Terrassmarkis T420.
StyRa T420
StyRa Terrassmarkis T420.