• Inomhus
  • Inspiration
  • Produktinspiration
  • Utomhus

Inspireras av StyRa-produkter i Sveriges hem

Vi älskar att se våra produkter i kunders hem, allt från rullgardiner till Zip Screens, och hur de gör dem till en del av sin inredning och hus. Så inspirerande och roligt! För er som inte följer oss på Instagram kommer här en liten samlad återblick av bilder där våra produkter dykt upp i olika hem i Sverige på sistone. Enjoy!

StyRa® Rullgardin
Hemma hos Anna Kohlsson pryder en av våra rullgardiner fönstret i köket.
StyRa® Rullgardiner
StyRa® Zip Screen
Hemma hos Susanne Gillerås i sälen har man valt Zip Screens på utsidan av fönstret för att behålla sin vackra utsikt. Foto: Uddnäs Glas & Solskydd
StyRa®Zip Screens
Susannes hem sett utifrån.
StyRa® Duettegardin
I detta hem har man valt Duettegardiner i både badrummet och tvättstugan. Duettegardinen är en allsidig gardin som passar alla rum.
Foto: Sundsbacken 4
StyRa® Duettegardiner
Vit Zip Screen
Här valde man vita markiser (Zip Screens) för att få en mjuk känsla inne även när markiserna är nere. Foto: En pool på landet
Zip Screen
Även hemma hos Susanne Kings har man valt Zip Screens för att hålla värmen ute. Titta så fint det blir när markisen är nere!!
Zip Screens

Duettegardin FS2
Cathrine har satt upp FS2 Duettegardiner i båda sina badrum. Med FS2 modellen kan du placera gardinen vart du vill i fönstret. Det gör att du kan behålla din utsikt men stänga för när du tex duschar.
StyRa®Duettegardin FS2

Har du en produkt från vårt sortiment hemma? Dela gärna med dig av den då så vi får se! Vi finns på Facebook, Instagram & Pinterest – @styrasolskydd #styrasolskydd.