En kollektion inspirerad av den nordiska naturen

Som första delen i vårt helt nya kollektionskoncept, Nordisk Harmoni, lanserar vi nu vår nya Duettekollektion.

Djupa skogar, karga fjäll och brusande älvar. Blåa sjöar, svarta tjärnar, kalksten, röda klippor och böljande åkrar. Från norr till söder är den skandinaviska naturen omväxlande och vacker. Det är från naturen omkring oss vi har hämtat inspiration till kollektionens färger, strukturer och mönster.


Vår kollektion i skandinavisk design funkar lika bra i stora och små hem som i de flesta offentliga lokaler. Denna design kännetecknas av att vilja skapa en harmonisk och avslappnad atmosfär med naturliga material och färger. Vi älskar ljuset och för helhetskänslan spelar ljuset en stor roll. Det ligger i vår natur att förhålla sig till och framhäva ljusinsläppet för att skapa en härlig känsla. Vare sig det handlar om att helt mörklägga eller bara avblända och filtrera ljuset finns det många alternativ i denna kollektion.


Vackra gardiner kan förändra ett rum. Våra Duettegardiner är snygga, stilrena och förhöjer känslan i vilket rum som helst. Vad gillar du, vävar med slät eller grov struktur? Vilken typ av mönster passar dig? Vi erbjuder en mängd alternativ från släta enfärgade, olika diskreta mönster till klassisk linnekänsla eller vackra fiskbensmönster.


Med denna vävkollektion vill vi återskapa känslan av den nordiska naturen. En känsla snyggt förpackad i våra Duettegardiner, redo att förgylla dina rum. Njut och låt dig inspireras av våra många alternativ!

6 nya kvalitéer

Vi har fyllt denna kollektion med 6 helt nya vävkvalitéer – Angelhair, Fisk, Keten, Royal, Vantage, Vantage Blackout.

57 nya färger

I kollektionen finns totalt 100 vävar och 57 av dem är helt nya färger med allt från blått till beige. Resterande färger är gamla favoriter vi valt att behålla.

Beställ hem vävprov från nya kollektionen!