PRODUKTNYHET

Vi presenterar stolt vår nya produktkategori Gardiner och välkomnar er att utforska vårt sortiment av hängande textil!

Gardiner är inte bara praktiska fönsterbeklädnader utan också konstnärliga uttryck för hemmets atmosfär. Genom färg, mönster och textur skapar de en känsla av stil och personlighet. Ljuset som filtreras genom dem ger rummet en varm och inbjudande atmosfär, medan valet av material kan skapa olika stämningar. Gardiner är således inte bara funktionella detaljer utan också konstverk som lyfter din interiör till nya höjder.

Som en andning av frisk luft inomhus

En gardin inspirerad av den nordiska naturen känns som en lugnande andning av frisk luft inomhus. Varje materialval, varje färg och varje detalj är noggrant utvalda för att skapa en harmoni av stil och komfort. Färgpaletten hämtar inspiration från de mjuka, dämpade tonerna i skogarnas grönska, jordens mångfaldiga mörka palett och de svala tonerna av is och snö.

Med denna gardinkollektion vill vi återskapa lugnet och skönheten som finns i våra vackra vidsträckta nordiska landskap. En känsla snyggt förpackad i våra gardiner, redo att förgylla ditt hem.

StyRa® Gardinkollektion erbjuder en mångsidig och omfattande kollektion av gardintextilier, skräddarsydd för att möta olika behov och preferenser. Vår kollektion sträcker sig från eleganta och skira tyger till effektiva dim-out-material, vilket gör att du kan skapa den perfekta atmosfären i varje rum.

BILLOW

BILLOW är som en målning av transparens, ljudabsorption och levande färger. Det är en mjuk textil som skapar en vacker drapering i rummet. Vävkonstruktionen med sina tre garnfärger ger liv åt en yta som förtjust skiftar i nyanser och skapar en subtil dans av färgvariationer.

Denna tvåsidiga textil med olika toner på fram- och baksida är som en vacker juvel. Detta öppnar upp en värld av kreativa möjligheter, från att vara en förtrollande rumsavdelare till att skapa intima rum i rummet eller lekfulla lager av tyg. Billow är inte bara en textil; den är en konstnärlig palett av inspiration, hämtad från naturens underbara färgskala.

Möjligheterna med Billow är lika omfångsrika som dess färgpalett, och dess närvaro i rummet blir en konstnärlig utforskning där gränserna för kreativitet utmanas och de oändliga möjligheterna tar form.

Billow finns i totalt 20 kulörer då den är tvåsidig.
> Produktblad

Läs mer

DISA

DISA är som en sirlig dans av vacker voile, ett konstverk av lätthet och skönhet. Denna skira kreation bär på sig en krispig linnekänsla, som omvävs av en delikat lätthet. Dess luftiga vävnad omfamnar rummet med en oändlig grace och stillhet.

Disa är en hyllning till det maximala ljusinsläppet, en inbjudan till solens omfamning. Gardinen silar det inkommande ljuset på ett magiskt vis där varje stråle sprids och fördelas på ett vackert sätt över det omgivande rummet. En poetisk partner i inredningens dans, där både insynsskydd och solens strålar smälter samman i en harmonisk symbios av skönhet.

Disa finns i 4 kulörer.
> Produktblad

Läs mer

ETAGE

ETAGE förkroppsligar ett dämpat djup och elegans, där varje nyans på dess varma färgpalett avslöjar inspiration hämtad från vår förtrollande nordiska natur. Denna enfärgade textil är inte bara ett tyg; det är en sublim komposition av krämig mjukhet och mörkläggande lyx. Det är en mångsidig dim-out med en sofistikerad twill effekt och dess dubbelsidiga natur, med samma färgton på både fram- och bak-sida, är som en harmonisk duett.

Draperingen är inte bara fantastisk; den är ett levande spel av ljus och skuggor som dansar över ytan. Här finns en inbjudan till kreativitet, där textilen blir en konstnärlig palett för ditt uttryck. Forma det till nya, förtrollande former och skapa en atmosfär av skönhet i varje vinkel; oavsett om det är som mörkläggande textil i ett fönster, som en graciös rumsavdelare eller som den skulpturella mittpunkten i rummet.

Etage finns i 9 kulörer.
> Produktblad

Läs mer

HAZE

HAZE är en sublim dim-out som bär på en raffinerad vävd textur och en exklusiv textilkänsla, vars närvaro ger tyget en djup dimension och en lockande yta. I harmoni med dess lugna textillook blir Haze det självklara valet för att skapa mörkläggande miljöer fyllda av frid och intimitet. Extra fin blir den i sällskap med en lättare textil som Shade. Tillsammans blir de som ett konstverk av kontraster, där ljus och skugga smälter samman i en dans av material och färger.

Haze är mer än bara en textil; den sammanför funktion och estetik, en mörkläggande komposition för en behaglig inredning. När Haze monteras vid ett fönster blir den en konstnärlig detalj som absorberar och reflekterar solenergi, skapar ett balanserat klimat inomhus och fyller rummet med en harmonisk och mörk atmosfär.

Haze finns i 10 kulörer.
> Produktblad

Läs mer

SHADE

SHADE är en lätt och skir textil som subtilt växlar mellan två färgtoner i varp och väft. Denna vackra skira textil är som ett konstverk som avslöjar sina graciösa hemligheter i närbild, där dess färgtoner smälter samman som en färgpalett i konstant förändring. Den visar ödmjukt upp sina graciösa gradienter som ger extra dimension och djup till den lekfulla personligheten.

På avstånd framstår Shade som enfärgad, men på nära håll avtäcker den ett spel av nyanser. Det är som om den bjuder in betraktaren på en närmare resa, där varje upptäckt blir en konstnärlig överraskning och ett visuellt blickfång.

Shade finns i 9 kulörer.
> Produktblad

Läs mer

SOLVEIG

SOLVEIG är en tät enfärgad textil, vars diskreta, lätt randiga struktur skapar en subtil symfoni av elegans. Dess yta bjuder in till beröring, medan dess mjuka och följsamma kvalitet ger upphov till ett förtrollande fall som omfamnar rummet.

Tätheten avvisar nyfikna blickar, samtidigt som den släpper igenom de lekande strålarna av ljus. Det är en tystlåten rumsavdelare och nyanserad följeslagare i ett hem, där känslor och skönhet möts i en harmonisk omfamning.

Solveig finns i 4 kulörer.
> Produktblad

Läs mer

VEGA

VEGA är en förtrollande textil som omfamnar rummet med en konstfull elegans. Den täta dim-out textilen avslöjar en grövre struktur på framsidan, medan baksidan, ljus, slät och blank, fångar och relfekterar solljusets strålar. Tyget är dubbelvävt, med ett svart lager i dess kärna som ger textilen dess förmåga att mörklägga.

Trots Vegas dedikerade mörkläggningskraft, bjuder den in till en subtil dans med ljuset, och skapar en atmosfär av harmoni och mystik. Den är den perfekta följeslagaren när både avskärmning från ljusets yttre och ljudabsorption önskas.

Vega finns i 4 kulörer.
> Produktblad

Läs mer