• Inomhus
  • Produktinspiration

Persienner i ny tappning

Tråkiga vita/gråa persienner har vi nog alla ägt någon gång. Och många kanske tror att det är det enda som finns. Då är det tur att vi finns här för att tala om att det är så fel man kan ha! Persienner finns i oändligt många färger och utföranden. Med en annan färg på en persienn kan du lätt förvandla persiennen till en stilren inredningsdetalj i ditt hem. Glöm tråkiga persienner och säg hej till de nya moderna persiennerna!

Persienner
Bild: Stila.dk
Persienn
Bild: Cobby’s

Svarta och gråa persienner gör sig otroligt snyggt till de minimala och industriella inredningsstilarna. Med sin sobra form och stilrena uttryck är det ett perfekt val i det moderna hemmet.

Svarta persienner
Svart Persienn
Bilder: Cartelle Design
Modern persienn

Med det sagt ska man inte räkna bort de klassiska vita persiennerna. Matchat till rätt inredning blir de allt annat än tråkiga. Underskatta aldrig en snygg, enkel persienn!

Vita persienner
Bild: Veeral Patel via Design Milk
Vit persienn
Bild: Via Camilla Bellini
Bild: Veeral Patel via Design Milk

Träpersienner for the win

Träpersienner har länge varit ett självklart val på altaner och balkonger tack vare dess många praktiska och estetiska fördelar. Men nu är det dags att ta steget innanför dörren och flytta in dem i våra hem. Träpersiennens kanske främsta egenskap och fördel är dess tidlösa design och naturliga skönhet. Med sin stilrena och oförädlade form har de förmågan att snabbt förändra ett rum från tråkigt till modernt och ger hela rummet dessutom ett naturligt och varmt utseende.

Läs mer om våra olika persiennmodeller här, eller besök närmsta återförsäljare och kika in vårt sortiment.