PERGOLA

RULLGARDINER

LAMELLGARDINER

DUETTE

PROJEKT

Komplett leverantör, samlad kunskap.

Är du arkitekt eller arbetar inom projektmarknaden? Då har du kommit rätt. StyRa® erbjuder ett urval av högkvalitativa och skräddarsydda solskyddslösningar för ditt projekt. Det lilla som stora. Utomhus som inomhus.

Vad din fastighet än kräver finns vi här för att hjälpa till. Vi utvecklar och tar fram ordinarie solskyddslösningar och produkter anpassade efter din fastighet. Kräver din fastighet något annat? Då kan vi självklart ta fram nya lösningar tillsammans som blir bäst för just dig och din fastighet.  

Klimatanpassade fastigheter

Allt fler krav ställs på hållbarhet och miljövänliga fastigheter i byggbranschen.


Solskydd är en av de första och viktigaste beståndsdelarna för att klimatanpassa byggnader. Faktum är att svenska kommersiella fastigheter står för hela 40% av Sveriges energianvändning enligt siffror från Naturvårdsverket. Denna energianvändning går främst till el och temperaturreglering av fastigheten. Detta gör att krav ställs på miljöklassificerade byggprocesser med begäran på en effektiv energianvändning och smart teknik i nya byggnader.

Med svenskproducerade solskydd möter vi dessa krav på ett tekniskt och miljövänligt sätt. Med solskydd som är bedömda av både SundaHus och Byggvarubedömningen bidrar vi till en effektiv energianvändning och lägre driftkostnader.

Ett utvändigt monterat solskydd värmeavlastar fastigheten och bidrar till en lägre nedkylningskostnad. Solskyddet stoppar värmen redan på utsidan och kan minska värmeinstrålningen med upp till 80%. Ett invändigt solskydd kontrollerar inomhusklimatet och dessutom välmåendet hos personerna inne i byggnaden. Under kyligare dagar kan energiförlusten vid fönster sänkas med hela 40% av ett invändigt solskydd.

Tillsammans utgör ett utvändigt och invändigt solskydd den optimala lösningen för en klimatanpassad byggnad där smart och effektiv energianvändning står i fokus.

Kontakta oss för


Rådgivning & Expertis

Jörgen Oinonen, Produktansvarig
jorgen@kdsolskydd.se

Offertförslag

Jörgen Oinonen, Produktansvarig
jorgen@kdsolskydd.se

Dokument

Sandra Henningsson, Marknadskoordinator
sandra@kdsolskydd.se